Sada náhradných dielov Littmann Master Classic II 40023

Kód tovaru:
1231
3M™ Littmann® sada náhradných dielov k fonendoskopu, Master Classic™, šedá, 40023 3M ™ Littmann® sada náhr... Celý popis
24,00 €
Cena s DPH
Skladom
-+

Popis

3M™ Littmann® sada náhradných dielov k fonendoskopu, Master Classic™, šedá, 40023

3M ™ Littmann® sada náhradných dielov k fonendoskopu Master Classic ™ obsahuje šedý rám a naladiteľnú membránu na hrudník ako doplnok k dvom malým (1,3 cm), šedým mäkkým pevne držiacim a tesniacim ušným olivkám. 

  • Nastaviteľná membránová technológia (vynález spol. 3M) umožňuje lekárom počuť rôzne frekvencie zvukov jednoduchým nastavením tlaku na hlavici. Hlavicu držte mierne pritlačenú, aby ste počuli zvuky s nízkou frekvenciou. Pritlačte trochu viac, aby ste počuli zvuky vyššej frekvencie. 
  • Pevne držiace, mäkko tesniace ušné olivky sú prispôsobené jedinečnému tvaru uší pre vynikajúce akustické tesnenie a pohodlné nosenie. Ušné olivky sa pevne zachytia na koncoch ušného kanálika a z bezpečnostného hľadiska si vyžadujú značné úsilie na ich odstránenie.
  • Fonendoskopy 3M ™ Littmann® ponúkajú vysokú kvalitu, ktorú lekárski odborníci očakávajú. Každá náhradná súčiastka a príslušenstvo taktiež spĺňajú rovnaké náročné štandardy.
  • Výhodne zabalené v sadách, ktoré zodpovedajú našim fonendoskopickým modelom. Náhradné diely a príslušenstvo fonendoskopu Littmann opravy zjednodušujú.
  • Každá súčiastka je starostlivo vyrobená tak, aby bezproblémovo fungovala s existujúcim zariadením.